Pensiunea Dumbrăvița – ideală pentru familii cu copii
Pensiunea-Dumbravita_Retezat_Rau-de-mori_lapasturistic-1

Pensiunea Dumbrăvița – ideală pentru familii cu copii

Pensiunea Dumbrăvița o unitate de cazare ideală pentru familii cu copii, amplasată în comuna Râu de Mori, jud. Hunedoara, la intrarea în Parcul Național Retezat. Durata: din Timișoara am făcut cu mașina 2 ore jumate. Înconjurată de multă verdeață, dealuri și floră montană, este realmente un loc de odihnă și revigorare.

Informații succinte

Gazde ospitaliere, spații outdoor de mari, și frumos amenajate, loc de joacă mareee pentru cei mici dar și pentru adulți, mâncarea delicioasă (porții cam mari pentru femei recunoscut și de ei), terasă mare, stil de construcție încadrat foarte bine în mediul natural, un pârâu superb în apropiere. Pensiunea are mai multe corpuri de cazare.

Restaurant și terasă

Preparatele culinare sunt peste așteptări de diverse și delicioase. Porțiile sunt foarte mari, fapt recunoscut și de gazde. Sincer, pentru mine e lucru rău, că trebuie să mă lupt să mănânc tot să nu fac risipă alimentară! Oh, cât mi-aș dori ca bucătăria românească să nu mai ofere porțiile femeilor precum bărbaților (stomacul și nevoia culinară e diferită).

Foișor

Pensiunea dispune de un foișor spațios amenajat cu lemn și blănuri. Aici este un bun prilej de relaxare și povești în familie.

Loc de joacă cum rar mai vezi la pensiuni

Un spațiu mare, colorat și cu diverse posibilități de joacă, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari (pentru relaxare). Concluzie susținută și de părerea gazdelor: „La Pensiunea Dumbrăvița copiii vor putea descoperi și se vor putea bucura de cel mai mare loc de joacă special amenajat din Țara Hațegului.

Este amplasat în spatele pensiunii, la poalele unui deal, zonă suficient de retrasă față de pensiune, joaca și zgomotul făcut de copii nu deranjează oaspeții. Dispune de multe feluri de leagăne, balansoare, sisteme de cățărare, pe diferite tipuri de vârstă, etc.. Când am fost noi, toate erau bine întreținute. Și acest spațiu de agrement este o dovadă că pensiunea Dumbrăvița este ideală pentru familii cu copii.

Weekend în trei prin Parcul Național Retezat

DISCLAIMER: Informațiile și pozele prezentate aici sunt protejate de drepturile de autor. Se pot prelua maxim 500 de caractere, cu citarea și atribuirea sursei (link, tag, numele autorului etc). Preluarea și folosirea fără acordul autorului se supune rigorilor Legii 8 / 1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns