Pensiunea Patru Anotimpuri – bun gust și calitate
Pensiunea-Patru-Anotimpuri_lapasturistic

Pensiunea Patru Anotimpuri – bun gust și calitate

Pensiunea Patru Anotimpuri este amplasată în Sasca Română, jud. Caraș-Severin, de-a lungul râului Nera într-o fostă zonă minieră, cu peisaje carstice minunate și accesibile: chei, cascade, tunele și peșteri. Este locul unde se termină cele mai lungi chei din România și anume Cheile Nerei, (22 km).

Durata: de la Timișoara se fac 2 ore cu mașina, pe direcția Moravița – Oravița – Răcășdia – Sasca Română.

Traseele turistice din proximitate sunt: La Tunele, Cheile și Cascada Șușara, Casa Verde, Mănăstirea Slatina – Nera, și chiar continuând spre Cascada Văioaga, Ochiul Bei, Cascada Beușnița, Lacul Dracului, Cantonul Damian.

„Natura nu este un loc pe care îl vizitezi. Este acasă.” (Gary Snyder)

Cu acest mesaj te întâmpină Pensiunea Patru Anotimpuri, cea mai nouă pensiune din Sasca Română, inaugurată în 2019. O unitate de cazare de 3 margarete, realizată cu mult bun gust și atenție la detalii, amplasată în proximitatea râului Nera la ieșirea din Sasca Română (spre puntea suspendată).

După cum îi spune și numele, patru anotimpuri, este un loc super potrivit pentru a te bucura și de culorile toamnei/ primăverii, care se instalează ușor în pădurea de foioase.

Spațiul de cazare

Dispune de 8 camere deja date în folosință și un proiect de viitor pentru a se mai construi spații de cazare. Camerele sunt spațioase, curate și confortabile, dotate cu aer condiționat și balcon, de unde eu am surprins un răsărit de zile mari.

Noi am avut cameră cu balcon, mai izolată, cu priveliște spre dealuri. balconul are masă cu scaune unde ne-am petrecut timp de citit, colorat, asistat la o ploaie rapidă de vară.

Restaurant, terasă, sală de evenimente

Restaurantul, terasa și sala de evenimente sunt frumos combinate cu elemente de decor cât mai naturale. Potrivită și pentru evenimente de familie dar și corporate (teambuilding-uri, training-uri).

Mâncarea este în porții generoase și delicioase. Micul dejun nu este inclus în tariful de cazare, ai oportunitatea de a-ți comanda ce dorești dintr-o listă de preparate disponibile în acea dimineață. Nu ratați pizza după rețelele proprii! Este foarte bună și cu ingrediente de calitate. Idem și prăjiturile (desertul).

Curtea și locul de joacă

Curtea este mareee și copiii au un loc de joacă potrivit. Noi o considerăm ca fiind o unitate family & child friendly! Spațiul de joacă pentru copii este unul provizoriu amenajat așa. Se dorește, în viitorul apropiat, extinderea și reamenajarea lui. Părinții pot supraveghea copiii chiar de la terasă! Fiind pandemie servirea oaspeților s-a făcut exclusiv în aer liber la terasă!

Despre obiectivele explorate și drumețiile făcute de noi în Sasca Română și Sasca Montană puteți citi mai jos!

Cascada Șușara – traseu revigorant prin pădure
Sasca Română – drumeții prin peisajul carstic

Popas spiritual la Mănăstirea Slatina Nera

DISCLAIMER: Informațiile și pozele prezentate aici sunt protejate de drepturile de autor. Se pot prelua maxim 500 de caractere, cu citarea și atribuirea sursei (link, tag, numele autorului etc). Preluarea și folosirea fără acordul autorului se supune rigorilor Legii 8 / 1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns