TINY HOUSE – căsuța romantică de la Văliug-Crivaia

TINY HOUSE – căsuța romantică de la Văliug-Crivaia

“TINY HOUSE”, casa mică alături de Vila Blanc Valiug-Crivaia (jud. Caraș-Severin, Banatul Montan), de la poalele muntelui Semenic, își așteaptă oaspeții într-un decor de poveste, la marginea pădurii de fag și aproape de Lacul Gozna!

Traseul nostru: Timișoara – Reșița (popas la Muzeul Locomotivelor cu aburi) – Văliug – Crivaia (cazare Vila Blanc) – urcare pe muntele Semenic – Reșița (Grădina Zoologică, oprire la întoarcere spre Timișoara).

Ne-am uitat cu drag la ea cât este de simplă și fain integrată în natură! Nu am fost cazați aici, ci la Vila Blanc Valiug-Crivaia de lângă ea, chiar în weekendul de Florii, la final de aprilie 2024.

Aprilie 2024

Potrivită pentru cupluri dar și pentru persoane singure care doresc liniște, natură, cu un trai minimalist. Se poate mânca la restaurantele din zonă sau găti chiar la locație.

Se închiriază în regim Airbnb.

Aprilie 2024

Context

“Casa Micuță” este un concept apărut în SUA (răspândit acut după criza financiară din 2008) și a devenit un fenomen internațional prezent deja și în România.

Poate fi construită din materiale de lemn sau metal, chiar și pe roți. Suprafața max. 37 metri pătrați. Poate avea design tradițional, modern sau combinat. Se pune accent pe ideea unei vieți simple, minimaliste, dar cu tot confortul de care ai nevoie, dar fără obiecte sau camere în plus.

1. Cazare, curte, dotări

Dispune de un pat matrimonial (cu toate cele necesare, conform imagini), baie, spațiu de bucătărie (utilată cu plită electrică, chiuvetă, cuptor cu microunde etc.).

Vara. Sursă poză facebook Vila Blanc Văliug-Crivaia

Are montat și aer condiționat pentru a mai reduce disconfortul zilelor caniculare de vară.

Iarna. Sursă poză facebook Vila Blanc Văliug-Crivaia
interior baie

Casa este amplasată într-o curte frumos amenajată, terasă cu scaune și mase, spațiu pentru grătar, hamac, șezlong.

2. Tarife și condiții

În timpul săptămânii 350 lei/ noapte (de duminică noaptea – joi noaptea), iar în weekend 500 lei/ noapte (vineri noaptea – sâmbătă noaptea).

Se închiriază în regim Airbnb, pentru min. 2 nopți. Poate acomoda max. 2 persoane.

Se poate plăti și cu card de vacanță. Verificați mereu cu gazda tarifele actualizate!

Date de contact: +40 758 255 446/ contact@vilablanc.ro/ Vizitați și site-ul: www.vilablanc.ro!

Recomandăm și articolele de mai jos!

Vizită la Muzeul de locomotive cu abur și Grădina Zoologică din Reșița

Weekend epic la Vila Blanc Văliug-Crivaia de la poalele muntelui Semenic

Toamna prin pădurea de la Văliug și pe Lacul Gozna

Pe malul lacului Gozna la hotel Aquaris

Pe muntele Semenic în orice anotimp

Lacul Trei Ape – locul unde se adună trei pâraie

DISCLAIMER: Informațiile și pozele prezentate aici sunt protejate de drepturile de autor. Se pot prelua maxim 500 de caractere, cu citarea și atribuirea sursei (link, tag, numele autorului etc). Preluarea și folosirea fără acordul autorului se supune rigorilor Legii 8 / 1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns