Aleea cu povești de la Arena Platoș Păltiniș – potecă tematică
Aleea-cu-povesti_Arena-Platos-Paltinis_lapasturistic-

Aleea cu povești de la Arena Platoș Păltiniș – potecă tematică

La Arena Platos Paltinis, în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu, am găsit o potecă tematică child-friendly cu povești din copilăria noastră, numită chiar așa „Aleea cu povești„. Cinci povești sunt reprezentate prin căsuțe, figurine, și cadre foarte bine redate! Sincer, pe mine m-au trecut fiorii când l-am văzut pe lup ? cu burta mare și acoperit cu pătura roșie?. Pentru Freya a fost senzație de poveste fiecare exponat.

„Aleea cu povești” este poziționată în partea dreaptă cum intrați la Arena Platoș, pe un deal ușor de parcurs. La capătul aleii găsiți și lacul de apă folosită iarna pentru tunurile de zăpadă. Accesul la această potecă tematică child-friendly este gratuit!

Poveștile expuse sunt: ? Bambi?,? Povestea unui ciobănănaș, ? Scufița roșie?, Capra cu trei iezi ?, ? Albă ca zăpada și cei 7 pitici.

BAMBI

POVESTEA UNUI CIOBĂNAȘ

SCUFIȚA ROȘIE

CAPRA CU TREI IEZI

ALBĂ CA ZĂPADA ȘI CEI 7 PITICI

În zona Arena Platoș mai este o potecă tematică, child-friendly, prin pădure cu spiridușul montan, Clopoțel. Detalii aici!

Ce poți face vara cu copilul la Arena Platoș din stațiunea Păltiniș la altitudinea de 1442 m, pe o suprafață de peste 7000 de metri pătrați, într-un aer puternic ozonat?” Poți face tot ce este potrivit vârstei lui, chiar de la 2-3 ani. Am numărat 13 activități de vară organizate de ei pentru toată familia, gașca. Alegeți ce vă creează stare de bine și ce vă reprezintă! Fiți deschiși la noi experiențe!

✅Sanie de vară

✅Traseul lui Clopoțel

✅Aleea cu povești

✅Traseu de Cross-Country

✅Downhill trailes-trasee de coborâre cu bicicleta

✅Trambulină

✅Parcul de cățărat

✅Bagjump

✅Centrul de joacă gonflabil

✅Tiroliană

✅Telescaun (inclusiv pt biciclete)

✅Lac (folosit iarna pentru zăpada artificială)

✅Poteci de drumeție? Am pus poze și cu tarife și regulamente.?

Toate acțiunile de vară sunt enumerate și descrise pe site-ul lor Arena Platos Paltinis aici.

În zonă am mai experimentat și:

Potecă tematică child-friendly – traseul spiridușului Clopoțel

Arka Park Păltiniș – adrenalină cu familia la parcul de aventură

Cu zâna la Castelul de Lut din Porumbacu de Sus

Transfăgărășan – între turismul de masă și turismul responsabil

DISCLAIMER: Informațiile și pozele prezentate aici sunt protejate de drepturile de autor. Se pot prelua maxim 500 de caractere, cu citarea și atribuirea sursei (link, tag, numele autorului etc). Preluarea și folosirea fără acordul autorului se supune rigorilor Legii 8 / 1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns