Anette Resort & SPA, o locație pentru întreaga familie

Anette Resort & SPA, o locație pentru întreaga familie

Aproape de Timișoara, la 10 minute de când ai ieșit din oraș, în nordul orașului (direcția Arad), în satul Covaci, jud. Timiș, se află domeniul ANETTE RESORT & SPA. Este un loc destinat relaxării, dar și un loc al petrecerii timpului cu prietenii și familia!

iulie 2023

Ce găsești aici?

Este o locație, retrasă, departe de zgomotul orașului, ce oferă cazare (hotel 4*), alimentație (restaurant, terase), centru SPA, o zonă mare cu două piscine exterioare (copii și adulți), cu șezlonguri, foișoare, zonă de grătare, zonă verde cu loc de joacă pentru copii, multe spații verzi cu umbră, două săli de evenimente, fermă de animale, teren de fotbal.

1. CENTRU SPA

La început de iulie 2023, am experimentat serviciile centrului SPA în cadrul evenimentului ”Cu bloggeri la SPA” organizat de Anette Resort & SPA, cu scopul de a cunoaște pe pielea noastră ce înseamnă serviciile acestui SPA, care anul acesta a câștigat premiul de Best Spa Experience din România, și evident, să răspândim vestea existenței unui astfel de loc!

doamna Anette, proprietar

Centrul SPA a fost deschis în 2022 și este amenajat/ decorat cu o atenție maximă la detalii în scopul stării de bine și al relaxării, celor care îi trec pragul. Inspirația, realizării unui astfel de loc, a venit după ce proprietarii, au vizitat Bali acum câțiva ani.

proprietarii Anette și Florin alături de angajații din Bali

Am găsit aici un spațiu pentru relaxare și eliberare de stres, un întreg ritual care contribuie la starea de bine a omului! La noi, soțul, este cunoscător și consumator săptămânal de servicii de masaj/ kinetoterapie etc. pentru starea sa de bine.

Ce servicii se prestează în centru SPA?

~ MASAJ: camere individuale de masaj și camere de masaj în cuplu (de un an de zile aici sunt două balineze care fac masaj)

Cameră masaj în cuplu

~ HAMMAM (baie turcească): o îmbăiere și curățare cu scrub

~ SAUNĂ: saună finlandeză (90 gr)/ umedă/ cu sare de Himalaya

Am remarcat mesajele puse pe uși, care te îndemână la prețuirea stării de bine, relaxare, și conectare cu locul în care ești. ”Crează-ți obiceiuri bune care să îți reducă nivelul de stres!”, ”Întâlnește-te cât mai des cu familia și prietenii, sunt cheia pentru a ține stresul sub control!

~ HIDROMASAJ cu zonă de șezlonguri

~ PISCINĂ interioară (28 grade, 1,3 metri)

~ ȘEZLONGURI și alte spații de relaxare

~ DUȘURI EMOȚIONALE: două dușuri frumos decorate

~ Zonă de vestiare femei/ bărbați

Este foarte important, ca în prealabil să sunați pentru rezervare: 0724 390 488

Cât costă?

Tarifele pornesc de la 15 lei/ 3 ore copil < 14 ani sau 30 lei/ zi copil < 14 ani, până la 70 lei (zi/ adult) în timpul săptămânii. În weekend, tarifele cresc! Tarifele se consultă pe site!

Halatul (20 lei), șlapi (10 lei), prosopul (15 lei) se închiriază de aici! Dacă doriți să le aduceți de acasă trebuie să fie albe!

spațiu de relaxare

Orar

Luni: închis. Marți, miercuri și joi: 12:00-21:00. Vineri, sâmbătă și duminică: 11:00 – 22:00. Copiii de 3-14 ani au voie la SPA doar până la ora 17:00!

2. DISTRACȚIE LA PISCINELE EXTERIOARE

La Anette Resort & Spa se găsesc și 2 piscine exterioare: una pentru copii cu tobogan (dimensiune 20m / 10m, adâncime 0,5) și una pentru adulți (dimensiune 40m / 20m, adâncime 1,5 m).

În această zonă vei găsi: șezlonguri, baldachine, foișoare, un bar cu băuturi răcoritoare, dușuri, garderobă. Diverse facilități pentru a te simți cât mai bine posibil, răcori și petrece timp de calitate cu familia/ prietenii/ singur.

Tarife și orar piscină – de verificat mereu pe siteul lor aici!

Marți – Joi: 25 lei/ adult, 15 lei/ copii 3-12 ani, gratuit copii sub 3 ani. Baldachin/ foișor 50 lei

Vineri – Duminică: 45 lei/ adult, copii 3-12 ani 30 lei, gratuit copii sub 3 ani. Baldachin/ foișor 100 lei.

3. ALTE SERVICII ȘI SPAȚII DE RELAXARE

Pe acest domeniu se mai găsesc: hotel (4 stele), restaurant & terase, loc de joacă pentru copii, săli de evenimente, ferma de animale, teren de fotbal, mici iazuri cu pești mari.

Capacitatea de cazare: 17 Camere duble deluxe – 220 lei, 1 Suita deluxe – 400 lei. Mic dejun 30 lei. Alte detalii și poze pe site!

baldachin room

Grand Ballroom, cu o  capacitate de 400 locuri, și Ballroom Anette de 200 de locuri.

Anette Resort & SPA este o locație ce îmbină preferințele întregii familii, de la relaxare prin masaje (chiar și afară lângă iaz se poate face masaj într-un spațiu special pregătit), hammam, la înot în piscină, fotbal, relaxare în spațiile verzi, baldachine etc.

Recomandăm și articolele de mai jos!

Cu vaporetto, pe canalul Bega, din Timișoara

”Schimbul de gardă” în Timișoara – spectacol istoric, în aer liber

Plimbare printre magnolii, cireși japonezi și lalele – traseu tematic floral prin Timișoara

La pas prin Charlottenburg, unicul sat rotund din Banat

DISCLAIMER: Informațiile și pozele prezentate aici sunt protejate de drepturile de autor. Se pot prelua maxim 500 de caractere, cu citarea și atribuirea sursei (link, tag, numele autorului etc). Preluarea și folosirea fără acordul autorului se supune rigorilor Legii 8 / 1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns